Genieten van ambachtelijke koffie en thee op je evenement of feest

Vanuit een koffietruck serveert Opa Kars heerlijke verse koffie en thee op braderieën, jaarmarkten en partijen.

Over Opa Kars

Opa Kars heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Al jarenlang ben ik een koffie- en theeliefhebber en ik wil graag deze passie met je delen.

Over Opa Kars

Het idee, om mijn eigen koffie- en theetrailer te beginnen, komt voort uit mijn eigen ervaringen met serveerders in restaurants en koffiezaakjes. Ik vind het jammer dat de persoonlijke benadering vaak niet of nauwelijks aanwezig is. Ook ben ik ervan overtuigd dat dit een grote impact heeft op de manier waarop je het koffie- of theedrinken ervaart.

Opa Kars pakt het daarom geheel anders aan. Ik heb een eigen visie die gericht is op ambachtelijke koffie en thee en waarbij een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staat.

Koffie en thee

De koffie die ik serveer is anders dan de standaard koffie van andere koffiebars. Ik heb deze namelijk zorgvuldig geselecteerd zodat jij de lekkerste kop koffie voorgeschoteld krijgt. Lees meer over de verschillende soorten koffie en thee.