Genieten van ambachtelijke koffie en thee op je evenement of feest

Vanuit een koffietruck serveert Opa Kars heerlijke verse koffie en thee op braderieën, jaarmarkten en partijen.

Koffie

Dat Opa Kars zelf een liefhebber is van koffie en thee blijkt uit mijn assortimentskeuze. Ik hou voornamelijk van pure koffie uit, onder andere:
 • Colombia
 • Guatemala
 • Honduras
 • Brazilië
 • Burundi
 • Kenia
 • Java
 • Ethiopië
 • Togo

BlackStock Coffee

De koffie die ik voornamelijk serveer is van het fairtrademerk BlackStock Coffee.

BlackStock is een eigentijds, kwalitatief hoogwaardig koffiemerk specifiek ontwikkeld voor, en alleen verkrijgbaar in de horeca.

Met BlackStock verwen je je gasten met een unieke kop koffie van topkwaliteit. Laat ze genieten van onze zorgvuldig samengestelde melanges van smaakvolle, eerlijke koffiebonen. Daar worden jouw gasten blij van en daar word jij blij van.

BlackStock melanges worden wekelijks vers gebrand, ‘slow roast’ en met een temperatuur van ongeveer 200 graden. Hierdoor gaan er geen etherische oliën verloren tijdens het brandproces en krijgen de bonen de tijd voor het ontwikkelen van hun optimale aroma.

De melanges zijn zorgvuldig samengesteld. Specifiek voor een perfecte espresso waarvan heerlijke latte’s en cappuccino’s bereid kunnen worden, maar ook voor een smaakvolle lange koffie met een mooie cremalaag.

BlackStock Coffee wordt geleverd als hij op zijn best is, in een speciaal ontwikkelde, duurzame verpakking met ventiel. Zo blijft het unieke aroma gegarandeerd.

Onze koffies zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Deze plantages leveren niet alleen een uitstekende kwaliteit koffie, maar beschermen tevens de natuur en dragen positief bij aan het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de lokale boeren.

Espresso melange (espresso, cappuccino en latte macchiato)

BlackStock Red

Herkomst: Midden- Zuid Amerika, Afrika en Azië

Sterkte: (1-5): 5

75% Arabica

25% Robusta

De unieke smaak wordt bereikt door onze Robusta uit Togo die BlackStock Red een zuivere en pittige smaak geven. t willen creëren.

Melange lange koffie

BlackStock Green

Herkomst: Azië, Afrika en Midden- Zuid Amerika

Sterkte: (1-5): 3

100% Arabica

Een stijlvolle koffie vanwege de perfecte match tussen Arabica’s uit Colombia en Ethiopië. Kenia zorgt uiteindelijk voor een fantastische crema.

Thee

Wanneer het op thee aankomt, zweer ik bij een merk, namelijk de ‘Slow Tea’ van Pickwick.

Deze thee bestaat uit grof geknipte, extra lange theeblaadjes. Verschillende interessante melangevariaties op klassieke theesmaken voeren de boventoon, als de Smooth Grey (een twist op Earl Grey) en Rooibos Dreams.

Deze thee wordt geleverd in speciale zakjes die je over je kopje heen moet hangen. Om de smaak volledig te kunnen waarderen, moet je de thee langzaam laten trekken: Ideaal voor echte levensgenieters die graag een moment van rust willen creëren.

Overige informatie

 • Om de koffie en thee nog beter tot hun recht te laten komen, gebruik ik alleen ontkalkt water. Dit geeft een versere, puurdere smaak aan de warme dranken.
 • Naast de koffie en thee serveer ik ook een gebakje of een hartig traktatie, zoals een versgebakken appeltaartje of saucijzenbroodje. Deze haalt hij vers bij een speciale bakker.